Raktár

Élet nem egy habostorta, csapásokat kapunk, csapásokat adunk. A raktár és ami mögötte van, oroszok a spájzban, Mein Kampf valahol a polcon, anyaghiány. Wow és foci, az előbbi csak hivatalos, utóbbi csak világszínvonalú.

Friss topikok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Faith - Quel Thalas

http://faith-guild.wowstead.com/

Foci EB 2012 - harmadik kör

2012.06.20. 14:08 | Sas882 | Szólj hozzá!

Címkék: pina foci EB 2012 Rooney

Itt már nem lehetett nagyon taktikázni, egyeseknek csak a győzelem volt a jó, voltak akik már ki is estek.

 

A csoport


Görögország  - Oroszország  1-0  (1-0)

Az első igazi meglepetés, a görögök kiütötték az oroszokat, az első félidő utolsó perceiben Karagunisz rúgot egy gól, majd jött a szokásos bekkelés, ami sikerült. Dick Advocaat megiont leszerepelt, monjuk a csapata is erölködött, még a görögök azt játszották, amit nagyon tudnak.

 

Csehország  - Lengyelország  1-0 (0-0)

A feladat adott, aki nyer az bejut, ennek ellenére a csehek inkább a kivárásra játszottak, a lengyelek belekezdtek az elején, a második félidőre megint elfáradtak kicsit, de azért nyomtak, viszont a csehek is elkezdtek játszani, Baros egyetlen jó megmuzdulása a gólpassz volt,  1-0, igy az egyik házigazda búcsúzott.

1. Csehország  6 pont

2. Görögország 4 pont

3. Oroszország 4 pont

4. Lengyelország 1 pont

 

B csoport


Dánia  - Németország  1-2  (1-1)

Az eddig veretlen, s nagyon jól játszó németeket kellett volna megvernie a dánoknak, hogy továbbjussanak, ez nem sikerült, ennek ellenére jól játszottak, a németek sem adták fel vagy álltak ki cserepados csapattal. Németország veretlenól továbbment, Dánia kiesett.

 

Portugália  - Hollandia  2-1  (1-1)

Hollandok, ha nyernek, akkor sem biztos, hogy továbbjutnak, de nyerésre igazából, csak 17 percig álltak, onnatól jött a jól megérdemelt bukás. Kiderül, hogy az edző, egy igazi nulla, aki képtelen szinte csak sztárokból álló keretből összrakni egy hatékony csapatot. A portugálok a holland gól után végig uralták a játékot, Ronaldo kétszer is betalált, a két gyökér csapat közül most a portugálok örülhettek, s nem is kaptak nehéz ellenfelet.

1. Németország 9 pont

2. Portugália 6 pont

3. Dánia 3 pont

4. Hollandia 0 pont

 

C csoport


Olaszország  - Írosrszág  2-0 (1-0)

Csak a győzelem lebeghetett az olaszok szeme előtt, egyrészt az a biztos továbbjutást eredményezi, másrészt ezt a nagyon gyenge ír csapatot azért illik legyőzni, ha szeretnének valamit felmutatni ezen a rendezvényen.

Cassano és Balotelli, igaz nem kezdtek együtt, mégis szereztek két gól, a problémás hülyegyerek ráadásul az EB egyik legszebb gólját lőtte, az írek sokat nem tettek hozzá ehhez az EB - hez, kaptak 9 gólt, s rúgtak egyet.

 

Horvátország  - Spanyolország 0-1 (0-0)

Akinek csak a győzelem a jó, az kérem igenis támadjon, ennek ellenére az első félidő roppant unalmas volt, egyik csapat sem mozgatott meg nagy erőkat a támadásra, a spanyolok gurigáztak - én már nagyon unom ezt a stilust - a horvátok meg kergették a labdát, néha ivelgettek, ennyi volt.

A második félidő kicsit mozgalamasabb lett, az olaszok ugyanis vezettek, ez egyenlő a horvát kieséssel, egyetlen igazi helyzet volt, de azt elrontották, a végén a spanyolok viszont nem kegyelmeztek Iniesta passz Jesus Navasnak, gól.

1. Spanyolország 7 pont

2. Olaszország 5 pont

3. Horvátország 4 pont

4. Írország 0 pont

 

 D csoport


Anglia  - Ukrajna  1-0 (0-0)

A házigazdáknak nyerni kellett, hogy továbbjussanak, ezért Blohin padoztatta Sevát és Voronyint, fiatalabb játékosok léptek szinre, a másik oldalon lejárt az eltiltás, Rooney kezdő.

Az egész első félidőben az angolok általában a labdát keresték, az ukránok sem voltak jobbak, támadásaik sorra elhaltak, igy vagy úgy.

A folytatás kicsit jobban sikerült, Gerrard feladta a védekező poziciót, támadott, Rooney gólt fejelt, 1-0.

Ukrajna támadott is meg nem is, összehoztak pár helyzetet, egy meg nem adott gólt, ami bent volt, csak az nem látta, akinek ez a feladata, faszért nem lehet ezt megoldani valami digitális úton, 2012 van. Lényegtelen, mert döntetlennel sem let volna elég.

 

Svédország  - Franciaország  2-0 (0-0)

A svéd kiesés biztosabb volt, mint a francia továbbjutás, de azért nagy különbség nem volt a kettő között, mondhatni ez egy tét nélküli mérközés, bár aki csoport második, az kapja a C csoport elsőjét, ami már tudott volt, Spanyolországot.

Laza első félidő után, a második csak annyival volt jobb, hogy a svédek rúgtak két gólt, Ibra egy marha nagyot, a franciák pedig eröltették a támadásokat, de végül nem sikerült semmi, csak Mexesnek egy sárga, ez volt a második, nem játszhat a spanyolok ellen.

Anglia 7 pont

Franciaország 4 pont

Ukrajna 3 pont

Svédország 3 pont

 

Jöhet az egyenes kieséses szakasz, elég jó párosítások lesznek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://raktarbazis.blog.hu/api/trackback/id/tr74600302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása