Raktár

Élet nem egy habostorta, csapásokat kapunk, csapásokat adunk. A raktár és ami mögötte van, oroszok a spájzban, Mein Kampf valahol a polcon, anyaghiány. Wow és foci, az előbbi csak hivatalos, utóbbi csak világszínvonalú.

Friss topikok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Faith - Quel Thalas

http://faith-guild.wowstead.com/

Nem csalódtam, ezt vártam,VB 2010

2010.06.19. 13:12 | Sas882 | Szólj hozzá!

Címkék: afrika pina foci vb dél

A csapból is ez folyik, én is nézem, nem vagyok csalódott, eleve szar VB vártam, bunker focival, kockázat mentes, csak ne kapjunk ki taktikával, hát kb. egy hét után ez van.

Nálam esélyesnek vélt csapatok - Franciaország, Olaszország, Brazilia, Argentina - csak az argentinok tettek le valamit,amit focinak lehet nevezni, a franciák kiestek, egy döntetlen és egy vereség elég ehhez, ha továbbjutnának, azt nem érdemlik meg.

Brazil és az Olasz csapat egyetlen meccsen játszott eddig, a kékek gyengén muzsikáltak, döntetlen, a brazilok nyertek ugyan, de valami félelmetessen szar játékkal.

Miért ilyen szar?

 Az okokat sok helyen leirták vagy leirják majd, nekem egyetlen dolog tünt fel, amin el lehet bukni a meccseket, nincsenek irányitók, ha vannak is ilyen játékosok egyáltalán a csapatokban,akkor nem játszanak vagy nem egyedül teszik azt (Lampard, Gerrard).

A francia csapatból, az elbaszott taktikán kivül ez is nagyon hiányzott, az hogy Ribery középen tekereg, az nem irányító, igaz sosem volt az, az angoloknál meg van egyszerre kettő is, lásd fent.

Olaszoknál elvileg De Rossi csinálhatná ezt, de valahogy nem jött neki be, elfogultan egy Totti inkább, de ő nem kellett, a digó csatársornál, csak a védelem szánalmasabb, vicc, de Paolo Maldini még mindig nem lógna ki a sorból.

Talán az élesedő harmadik kőrben lesz valami előrelépés, esetleg kemény meccsek, de szerintem az alapokon sok edző nemfog változtatni, azaz marad a biztonsági foci.

A bejegyzés trackback címe:

https://raktarbazis.blog.hu/api/trackback/id/tr602093499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása