Raktár

Élet nem egy habostorta, csapásokat kapunk, csapásokat adunk. A raktár és ami mögötte van, oroszok a spájzban, Mein Kampf valahol a polcon, anyaghiány. Wow és foci, az előbbi csak hivatalos, utóbbi csak világszínvonalú.

Friss topikok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Faith - Quel Thalas

http://faith-guild.wowstead.com/

Firelands vége, küldetés teljesítve!

2011.11.22. 21:39 | Sas882 | Szólj hozzá!

Címkék: pina world wow of warcraft faith arathor firelands

A múltkori, a guildet érintő kicsit szkeptikus hangvételű poszt után, már a cím is elég lenne, ahhoz, hogy mégis sikerült a célt elérni, azaz az aktuális end tartalom utolsó ellenfelét is megölni, erre jön még a guild első hc - heroic - killje, Shannox legyőzése.

Minden ok megvan a vidámságra, a nehéz kezdés ellenére - szervercsere ide vagy oda - sikerült stabil létszámú guildet létrehozni.

Jövés menés természetesen van, ketten is távoztak az utóbbi időben, én ebből nem csinálok gondot, ez benne van, az is, hogy jöttek újjak is, nagyon ügyes mage és egy kasztját jól ismerő hunter is érkezett.

Feltünt egy régi arc is, őt is felvettük, tényleg csak Artroll hiányzik, de ő már nem játszik, ellenben egy régi cimborám Teki - Heroes Táborból és egyéb versenyekről - visszatért a wow világába, ő is minket erősit, igaz egyenlőre még csak szintezik.

Jelenleg Firelands farmolása folyik, ha nem lenne az első raidnap hc próbák, illetve az elvárt Shannox kill, akkor kivégeznénk egy nap alatt, igy megmarad kettőre, jó ez igy, mindenki öltözzön fel maximálisan, mert előttünk az új kihívás Dragon Soul.

A bejegyzés trackback címe:

https://raktarbazis.blog.hu/api/trackback/id/tr663404506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása