Raktár

Élet nem egy habostorta, csapásokat kapunk, csapásokat adunk. A raktár és ami mögötte van, oroszok a spájzban, Mein Kampf valahol a polcon, anyaghiány. Wow és foci, az előbbi csak hivatalos, utóbbi csak világszínvonalú.

Friss topikok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Faith - Quel Thalas

http://faith-guild.wowstead.com/

Foci EB 2012 - negyeddöntő Csehország - Portugália

2012.06.22. 15:02 | Sas882 | Szólj hozzá!

Csehország - Portugália 0-1 (0-0)

A csehek továbbjutása - főleg az első meccsük után  - nekem meglepetés volt, a portugáloké nem, jól játszottak, mindhárom csoportmeccsen.

Az első félidőben még állták a sarat az A csoport győztesei, néha egy egy támadást is tudtak vezetni, illetve megtartani a labdát az ellenfél középpályáján, gyorsan kiderült, hogy Baros teljesen felesleges, Rosickyt helyettesítő srác pedig - Darida - kb. egy nulla. Pechjükre a két szélsőnek sem ment, pontatlanul passzoltak, a felfutó színesbőrű srác sem élete meccsét tolta, igaz úgy ahogy megoldotta a tempo tartását Ronaldóval.

A portugál középpálya viszont jól nyomta, mesterien szűrtek, s egyből átmentek támadásba, nagyszerűen játszottak, pontosan passzoltak, uralták a saját, majd kicsit később az ellenfél területét is, egyedül talán Helder Postiga nem nyújtott semmi, sérülés miatt lecserélték, de útódja sem volt valami nagy durranás, Hugo Almeida is csak kereste a helyét a pályán.

CR7 viszont jól játszott, egy gól, két kapufa, higgadtan, szinte hiszti nélkül sikerült kibirnia ezt a meccset, mondjuk nem nagyon gyötörték a cseh védők, egyszer szabálytalankodtak ellene, sokat vállalt Ronaldo, eladott közel 20 labdát, de belefért, a csehek nem voltak egy súlycsoportban a luzitán gyökerekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://raktarbazis.blog.hu/api/trackback/id/tr144604821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása