Raktár

Élet nem egy habostorta, csapásokat kapunk, csapásokat adunk. A raktár és ami mögötte van, oroszok a spájzban, Mein Kampf valahol a polcon, anyaghiány. Wow és foci, az előbbi csak hivatalos, utóbbi csak világszínvonalú.

Friss topikok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Faith - Quel Thalas

http://faith-guild.wowstead.com/

Foci EB 2012 elődöntő Portugália - Spanyolország

2012.06.28. 20:04 | Sas882 | Szólj hozzá!

Címkék: spanyol elődöntő porugál EB 2012

Portugália - Spanyolország 0-0 (0-0) büntetőkkel 2-4

Vártam ezt a meccset, bár ismert a véleményem a portugálokról, ellenben a franciák ellen a spanyolok nálam úgy elásták magukat, hogy bíztam a portugál középpályában, talán nem fullad unalomba a meccs.

Respect ez az UEFA új kampánya, respect leginkább a Bentónak, hogy nem védekezni, a pályán rohangálni, a labdát keresni küldte ki a csapatát, hanem focizni.

A címvédő ezen meg is lepődött, látszódott a zavar az erőben, pontatlan passzok, a szokásosnál is több tologatás, csak most nem az ellenfél kapuja előtt, hanem a felezővonalnál vagy hátrébb, ugyanis Ronaldóék bátran letámadtak.

Sok helyzet nem volt, számomra mégsem tünt unalmasnak a meccs, élveztem a taktikai csatát, ami ahogy várható volt állóháborúba fajult, gondosan ügyelve arra, hogy a kapuhoz közeli szabadrúgás ne legyen egyik oldalon sem.

A portugál egyszemélyes támadó, azaz Ronaldo egyrészt gyenge napot fogott ki, látszik, hogy klub illetve a bajnokságbeli védők ellen játszott, az egyetlen csatár Hugo Almeida hozta ugyanazt, amit Baros, azaz a nagy nullát.CR7 nek nem is ment igazán, igy portugál támadójáték nem is volt, spanyol sem sok, a cserék után sem, egyetlen igazi helyzet Iniesta előtt volt, de a noname kapus hárított.

A második félidőre kezdtek elfogyni a portugálok, a letámadás sem ment, több lett a szabálytalanság, sárga lapig jutattak, piros nem volt.

A hossszabbítás a spanyoloké volt, de ne tudták előnyre váltani a fölényt, a büntetőknél a gyenge kezdés ellenére belőtték magukat a döntőbe, hogy történelmet írhassanak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://raktarbazis.blog.hu/api/trackback/id/tr1004617968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása