Raktár

Élet nem egy habostorta, csapásokat kapunk, csapásokat adunk. A raktár és ami mögötte van, oroszok a spájzban, Mein Kampf valahol a polcon, anyaghiány. Wow és foci, az előbbi csak hivatalos, utóbbi csak világszínvonalú.

Friss topikok

Linkblog

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Faith - Quel Thalas

http://faith-guild.wowstead.com/

Szervercsere és Firelands

2011.10.13. 21:33 | Sas882 | Szólj hozzá!

Címkék: pina wow raid cataclysm arathor nimand

A blog elég inaktív volt az elmúlt hónapokban, én azért nem, kedvenc játékomban végrehajtottunk egy jelentős változást, átköltöztünk az Arathor szerverre, horda oldal maradt, úgy gondoltuk itt próbáljuk folytatni a történetet.

( szavazás döntött az ügyben, Arathor, Bloodscalp, Ragnoros volt a választék, én a Ragnarosra tettem a voksom, Arathor lett a nyerő, a többség azt hiszem nem volt tisztában a jelenlegi viszonyokkal)

Az általunk ismert fórumokon kerestünk embereket, úgy, hogy egyetlen darab Firelands killünk sem volt, végül is sikerült felépíteni egy csapatot, s elérni a 6/7 eredményt.

Jelenlg Ragnaros előtt állunk, ide simán eljutunk, azonban az endboss - még nerfelve is - elég nehéznek tűnik, de szerintem eleget gyakorlva, sikerülni fog.

A gondok azonban ezen a szerveren sem tüntek el, úgyanúgy van még olyan raid, amikor el sem tudunk indulni, hiába 16 fő main karakter, ezért van újra felvétel, jelenleg hunter és death knightra kiírva, egyenlőre eredmény nélkül.

Sajnálatos és elgondolkoztató, hogy ezen a szerveren sem sikerül olyan embereket találnunk, akik kicsit is komolyan veszik ezt a részét a játéknak, heti 3 nap van raidelésre, véleményem szerint ebbe bele kéne férnie az egész Firelandsnek, s egyik nap egy vagy több t11 raidnek, de legyen csak egy, azonban hc ben. Nyilvánvalóan elsőbbsége van az aktuális tartalomnak - Firelands - hiszen a másik elvileg pugolható, de nem az Arathoron, s nem a horda oldalon.

Hiába Arathor, pug raid szinte vagy nem is indul, hc t11 sem, t12 ről nem is beszélve, nincs hozzá elég ember, az elmúlt fél évben sokan elhagyták a horda oldalt, ezért gondoltam a Ragnarosra mint szerverre a választáskor, ott talán nagyobb lenne az esély.

A semmitevés nem a kenyerem, elővettem Nimand nevű dk mat a Twisting Nether szerveren, 85 már megvolt, a szakmák is kimaxolva, de egyébként egy semmirekellő felszerelésével állt valahol Ogrimmarban már hónapok óta.

Leporoltam, talentet váltottam vele, most frost, ez a menő dps spec a dk vonalon, tegnap jött el az idő, hogy a Zandalari hc be is mehet, meg is volt az első Zul Aman és Zul Gurub, ez utóbbiból sikerült megszerezni a raptort, nem egy szerencsétlen fickó ez a Nimand.

Nimand nincs semmilyen guildben, nem járt a Cataclysm raidek egyikén sem, vannak magyar guildek a szerveren, lehet jelentkezek vele valahova, még nem tudom, kéne, mert sok pug raid indul szinte mindenhova, de nincs semmilyen killem, sem achievmentem igy nehéz bekerülni.

A bejegyzés trackback címe:

https://raktarbazis.blog.hu/api/trackback/id/tr673301452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása