Raktár

Élet nem egy habostorta, csapásokat kapunk, csapásokat adunk. A raktár és ami mögötte van, oroszok a spájzban, Mein Kampf valahol a polcon, anyaghiány. Wow és foci, az előbbi csak hivatalos, utóbbi csak világszínvonalú.

Friss topikok

Linkblog

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Faith - Quel Thalas

http://faith-guild.wowstead.com/

Megint a bírónak nincs (csak) videója.....

2010.06.28. 00:09 | Sas882 | Szólj hozzá!

Megy a VB - foci - élesben játsznak a csapatok, aki veszít, az csomagol és utazik, szóval

van tétje a meccseknek.

Uruguay és Ghana már tegnap sikeressen vette az első akadályt, a következő meccsen majd egymás ellen lenne sziporkázni, igy elsőre Ghana a nyerő, de a latinokban mindig is benne volt, hogy képesek valami jót alkotni.

A mai nap - junius 27 - sor került egy rangadóra, Németország - Anglia, nagy remények, legalábbis szurkolói részről, útólag persze belátom, optimista voltam.

Az svábok simán verték az angolokat, akik valami nagyon szar focit mutattak be, motiválatlanok, s feltűnően lassú, ötlettelen játékkal álltak elő.

Ez alól az sem menti fel őket, hogy a barom bíró, elnézett egy szabályos gólt, ill. a partjelzője, hogy a mai napig nincs, legalább ilyen színvonalon, valami berendezés, ami jelzi, hogy gól vagy sem, az botrány.

Nem ismerem a FIFA vezetőinek ellenérveit a videobíró ellen, de nem tudom elhinni, hogy 2010 ben, nem lehetne egy ilyen berendezést/rendszert működtetni hatékonyan, elkerülve az ilyen eseteket.

Mondjuk a meccs nem ezen ment el, hiszen 4-1 re leigázták a németek az angolokat, akiket remélem a brit sajtó porig aláz, szakmailag megbuktak, hiába érnek euromilliókat.

A baj nem jár egyedül, az esti meccsen, Argentina egy sima les helyzetből szerezte az első gólját, s a szokásostól eltérően ezt a kivetítőn is visszajátszották, ami fokozta a hangulatot, Rossetti ofc nem vonta vissza az ítéletet, de a botrány szele azért befújt az ablakon.

Egy nap két ilyen eset, egy jobb érzésű sportszervezetben akár el is indíthatna valamit, az ügy érdekében, de a FIFA és jelenlegi vezetése nem valószínű, hogy változtat a véleményén.

Mindenesetre Diego és a haverok a következő körben Németországot kapták, nem vagyok nagy német szurkoló, de remélem elverik az argentin bandát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://raktarbazis.blog.hu/api/trackback/id/tr972114835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása