Raktár

Élet nem egy habostorta, csapásokat kapunk, csapásokat adunk. A raktár és ami mögötte van, oroszok a spájzban, Mein Kampf valahol a polcon, anyaghiány. Wow és foci, az előbbi csak hivatalos, utóbbi csak világszínvonalú.

Friss topikok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Faith - Quel Thalas

http://faith-guild.wowstead.com/

WoW karaktereim: Schwarc, orc warrior

2010.08.02. 21:26 | Sas882 | Szólj hozzá!

Címkék: pina world wow of warcraft warrior veszett horda

Schwarc karrierje a BC időkban indult, mint egyszerű bankos karakter, de azért warrior, mert valahol mindenkiben benne van, hogy rettenthetetlen harcost is kreáljon, ill. játszon.

Szakmája nem testhezálló egy harcoshoz, virágszedő - herbalista - és alkimista, természetessen a szükség miatt lettek ezek kimaxolva, a különböző italok, elixirek, flaskák eléggé fogyóeszközök a raideken, másrészt a piacuk is jól jövedelmez.

A szintezés során Schwarcnak nem voltak anyagi problémái, Guargumi küldte neki a pénzt, amikor arra volt szüksége, tehát volt mount - hátas - lvl 40, s később is, megkapta rá a pénzt.

A szintezés kizárólag questelésből állt, legalábbis Outlandig, akkoriban nem müködött a cross-realm lfg, azaz nem is volt, pedig Schwarc végig prot talenten fejlődött, ami igy elsőre meglepő, de az is,hogy nem volt annyira vészes a dolog.

Mint a Veszett Sereg oszlopos alt karaktere élvezte a barátok támogatását, igy lejutott szinte az összes BC instába, előbb, mint felszerelést gyüjtögető, később mint tank.

A tankolás elsajátítása nem volt egyszerű, voltak olyan emlékezetes insták, ahol bizony nem igazán állta meg a helyét a tankolási skillem, teljessen más irányú dolog,mint dps ként végig verkedni egy harcot.

Ha egy dps meghal, max kiröhögik, megjegyzik, hogy mennyire béna, s ha van idő, kap egy combat resurrection - cr - és harcol tovább, ha tank meghal, akkor jósolható, hogy egész brigád megfekszik.

Schwarc nehezen, de megbirkózott a feladatokkal, igazából csak hc instákba ment - BC ben - de ott sem minden hova.

Northrendes kalandokat Howling Fjordon kezdte, level 75 nél váltottam át dps talentre, kipróbálva az Arm, majd a Fury ágat. Ez utóbbi mellett maradtam, s értem el vele a 80. szintet.

Innen megint a tankolás került előtérbe, összeszedni, hogy a legújabb instákban is tudjak tankolni, közben a két szakma maximumra emelése is belefért, elég jól keresett, mint alkimista.

Raideken is ki akartam próbálni, de tank volt elég, különben sem volt valami fényes a rogue - Guargumi - teljesítménye Naxxramasban, igy dual talent - 1000 gold - némi cucc gyűjtés, s beneveztem a 10 illetve a 25 fős raidekre.

Abban az időben a fury warrior volt a top melee dps, Titans Grip előbb büntetés nélkül, majd büntetéssel, aztán jelenlegi formájában.

Nem mondom, hogy top gearben voltam, de elég normális felszerelésben várhattam Ulduart.

A Veszett Seregből való kiválás, a Faith guild megalakulása, s Ulduar kijövetele Schwarc számára elhozta az aranyidőszakot, az állandó tankhiány miatt, ő lett az, aki a 10 fős raideken mint tank bizonyíthatott, hol Megfelel - paladin tank - hol Tatra - dk tank - társaként ott volt az összes a guild által elért boss legyőzésekor.

A guild bukása után, követte főnökét a Veszett Hordába, itt a főállású warriorok száma elég nagy, minden poszton régi, kipróbált és sokkal ügyessebb játékosok vannak, tehát maradtak a napi HC k, badge farmolás, virágszedés, flaskák gyártása.

Azért néhány - altos - ToC futam belefért, főleg 10 fős, ahol mint tank szerepelt, a jelenlegi prot gear is ezekből az időkből származik.

Guargumi távozása után,Schwarc maradt a Veszett Hordában, elkezdte újra gyüjtögetni dps felszerelését, s több guildes ICC 25 futamon is részt vett.

Érdekes volt látni, hogyan birkozik meg vagy nem birkózik meg a régi guild azokkal a bossokkal, akiket én Guargumival már láttam elbukni, a Veszett Hordánál a baráti alapú raidelésnek mindig is volt egy hangulata, szívessen tértem vissza, nem mondhatnám, mint top dps, sőt, szerintem az összeszedett gearhez képest is gyengébben teljesítve.

A 25 fős raidelés talán a nyár miatt most szünetel, utoljára egy 10 fős ICC re ugrottam be.

Jelenleg itt tart Schwarc, néha virágot szed, elmegy HC ba tankolni - tank pozicióba kb 15 másodperc alatt van csapat - s néha beugrik egy raidre.

Schwarc

A bejegyzés trackback címe:

https://raktarbazis.blog.hu/api/trackback/id/tr622194255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása